17-09-08

Terug naar België

Deputé Dauwe heeft ons met spoed teruggeroepen uit Las Vegas om een nieuwe campagne te voeren voor de kringloopwinkels. Zoals meestal het geval is, herhaalt de geschiedenis zich onverdroten.
Trouwe kijkers weten hoe de gedeputeerde ons vorig jaar op zijn kantoor ontbood met de bedoeling sterren van hier te mobiliseren. In deze video meteen een nieuw hoogtechnologisch snufje met alle links naar de BV-filmpjes van vorig jaar.

 

 We kunnen U alvast melden dat we de Low Impact Man zullen mobiliseren als centraal figuur in deze campagne. En natuurlijk zullen opnieuw een nooit eerder geziene schare van sterren van hier deze nieuwe campagne ondersteunen. Meer nieuws hierover weldra.
Terwijl het secretariaat de nodige contacten legt, nemen we ondertussen de milieuvriendelijke boot naar België.
Maar voor we afvaren vanuit de haven van Vegas, gaan we eerst nog snel even naar de Nevada woestijn voor nog een klein wetenschappelijk experiment.
We zullen u vanop de boot wel berichten hoe dit experiment verlopen is.
Tot spoedig in het vaderland.

08:43 Gepost door vroemvroem verkiezingsweblog in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: belgie, experiment, depute dauwe |  Facebook |

Commentaren

uw hardheid slaat me recht in het aangezicht. De 100 martelaren zijn nog maar net door de zee opgeslokt en u geeft zich al weer over aan de golven en dan nog wel met een plezierbootje. Het lijkt me dat de woestenij in Las Vegas uw brein verdroogd heeft.
Het ware beter geweest moest u meer op de schoolbanken getikt geweest zijn geworden op uwen vingers.
Met vriendelijke groeten

Gepost door: rein | 17-09-08

niet getreurd Beste Reinkasteel,
Met excuses maar de filmbranche is nu eenmaal een harde wereld. En het ware nu ook niet de meest getalenteerde stagiairs.
Maar treurt niet, U kan nu zelf mee naar New York, we zouden het fijn vinden als U de nodige stappen onderneemt om uw brede achterban te mobiliseren.

Gepost door: koen | 20-09-08

De commentaren zijn gesloten.