20-09-08

Win een reis naar New York! Unieke kans.

We kunnen u melden dat ons wetenschappelijk experiment in de woestijn van Nevada een succes was, even een korte toelichting.
Er is een nieuwe videowedstrijd waarbij deze keer een reis naar New York te winnen is. De opdracht bestaat erin een computer te vernietigen. Een blik op het internet leerde ons dat er reeds vele tientallen computervernietigingsfilmpjes bestaan, daarom vonden we het hoognodig enige professionaliteit in de sector te introduceren.

We zouden U bij deze willen oproepen massaal op het betreffende filmpje te stemmen. Dit kan uiterst eenvoudig in drie stappen

1. open de site trashfest en zoek naar het filmpje van ‘koen vromman’, u ziet op het bijhorende icoon een uiterst geslaagde professionele explosie. (voorlopig ongeveer op tiende plaats, maar schuift op naargelang stemmen)
2. klik op de explosie onder ‘koen vromman’, vul je naam en mailadres in. Onmiddellijk daarna krijg je een mail met de vraag om je stem te bevestigen. Klik op die link en er verschijnt een bericht dat je stem geregistreerd is. Als u niet aanvinkt dat u de nieuwsbrief wil, zult u achteraf ook nooit nieuwsbrieven krijgen.
3. Als je op deze wijze gestemd hebt, stuur dan een mailtje onder icoontje van het vrijheidsbeeld met je mailadres. Je wordt dan opgenomen in een speciaal mailbestand. En als het met uw hulp lukt om de reis te winnen, wordt hier onder deze lijst een kleine wedstrijd gespeeld en mag de winnaar mee met de voorzitter van het Oezbekistaans filmfonds naar New York. Als dat niet fantastisch is.


Wat vorig jaar gelukt is met de smashing pumpkins wedstrijd met reis naar Las Vegas, moet ook lukken met deze reis naar New York. We rekenen op U .
Het is amper 1 minuut werk, en statistisch gezien is de kans meer dan reëel dat u het Oezbekistaans filmfonds kan vergezellen als de wedstrijd daadwerkelijk gewonnen wordt.
Onze geheime informatiediensten weten dat de afstand met de (bovendien onprofessionele) voorlopige eerste niet eens groot is en met uw hulp overbrugbaar is.
We gaan meer zeggen, als u iets extra kan doen en bv deze oproep met persoonlijk woordje verder verspreid naar uw contacten, of als u uw kroostrijk gezin al dan niet onder dwang ook laat stemmen, laat het ons weten U krijgt een dubbele kans op de New York trip !

Dus, vergeet onze derderangsregering en stem stante pede het Oezbekistaans filmfonds en uzelven naar New York . De wedstrijd loopt slechts tot 25 september, dus best niet telang wachten. En er is geen beter moment dan nu meteen.

Alehuppaa

09:29 Gepost door vroemvroem verkiezingsweblog in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: reis, win, new york |  Facebook |

Commentaren

gestemd We hebben met heel ons kot gestemd, mogen we dan alle vijf mee ??

Gepost door: kot ekkergem raas van gavere | 23-09-08

gestemd opdracht volbracht, met heel de familie gestemd, hoop dat je wint

Gepost door: Callewaert | 24-09-08

De commentaren zijn gesloten.