12-08-09

Dankwoord en ticket Las Vegas te winnen !

Deze blog heeft ondertussen bijna de 100.000 hits bereikt. OFF en moederbedrijf vroemvroem wensen vooral onze werknemers in Oezbekistan te bedanken voor het dagelijks veelvuldig klikken op de URL.
Jammer genoeg gaan we hun contract nu  wel moeten verbreken. Bij de opstart was immers bepaald dat ze 5 eurocent krijgen per klik, uit te betalen wanneer de teller op 100.000 staat. De afdeling liquiditeit heeft echter berekent dat dit in deze tijden van economische crisis niet verantwoord zou zijn, bovendien is hun bijdrage niet fiscaal aftrekbaar. Toch bedankt jongens !
En voor de kijkers buiten Oezbekistan, niet getreurd, we smijten er meteen een bedankwedstrijd tegenaan. We zijn immers niet vergeten hoe we indertijd mede dankzij jullie stemmen naar Las Vegas konden trekken. Vandaag geven we zomaar een ticket weg van de wereldtournee van Kamagurka in Las Vegas.

Ticketsvegas480

Het betreft hier een ticket en all-in reis naar Las Vegas, er is enkel nog een klein voorbehoud onder opschortende voorwaarde dat we nog tijdig het contract met de uitbaters van Caesars Palace rondkrijgen. Zoniet wordt deze prijs vervangen door een gratis ticket van de wereldpremière in West-Vlaanderen, in een plaats naar keuze.
De vraag die je moet beantwoorden is de volgende: Hoeveel werknemers hebben we het afgelopen jaar noodgedwongen moeten ontslaan wegens professionele fouten?
Ps : de URL-klikkers in Oezbekistan niet meegerekend want deze hadden geen echt contract maar enkel een intentieverklaring. De werknemers die vorig jarig verdronken zijn tijdens de opnames van ‘the big ask’ in Oostende tellen ook niet mee want dat is achteraf erkend als een ramp.

Prettige feestdagen en stay tuned, want hier heel binnenkort nieuwe exclusieve bewegende beelden van Kamagurka in de kringloopwinkel.

Namens het management van OFF en moederbedrijf vroemvroem

12:16 Gepost door vroemvroem verkiezingsweblog in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: wedstrijd, las vegas, bedankt, kamagurka, wereldtournee, jubilileum, west-vlaanderen, eddy wally |  Facebook |

Commentaren

ontslagen ongeveer 50 ?

Gepost door: Willy | 12-08-09

De commentaren zijn gesloten.